image

Korona virüsüne karşı yürütülen çalışmalarda personel yetersizliği bulunan bu eksiği gidermek için İş Kur İl Müdürlüğünden 500 temizlik personeli talebinde bulunan Batman Belediyesi’nin bu talebi karşılanmayınca destek belediye güvenlik personelinden geldi.

Belediye birimlerinde görev yapan belediye güvenlik personeli, mesai saatleri dışında kalan istirahat zamanlarında belediye toplu taşıma araçlarının dezenfekte çalışmalarında görev almak için gönüllü oldu. Özel kıyafetleri giyip maske ve eldivenlerini takan belediye özel güvenlik personeli, vatandaşların sıklıkla kullandığı belediye toplu taşıma araçlarını dezenfekte ederek belediyenin iş yükünü hafifletmek için fedakarlıkta bulundu.

Bütün birimleriyle Batman’ın yüzlerce noktasında temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiren Batman Belediyesi’nin iş yükünü hafifletmek ve bu zor süreci birlikte atlatmak için çalışmalara gönüllü olarak katıldıklarını belirten Belediye Güvenlik Personel Amiri Nazmi Kaya; “İnsan sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz. Belediyemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda her zaman katkı vermeye hazırız” dedi. ŞEVKİ ASLAN

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *