image

 Konuyla ilgili gazetemize demeç veren Taşkıran, “Korona virüs salgının ( Covid 19), tüm dünyayı etkisi altına aldığı bu kritik süreçte; alınması gerekli önlemler çok boyutlu olmak zorundadır. Bu konuda hem kamu hem özel sektörün koordineli olarak çalışmaları gerekmektedir. Batman yerel marketler( Şahmar, Öncümar, Soraçan, Sabahmar, Worldmar, Dünyamar) olarak devletle koordineli bir ekonomi politikasını izleyerek halkımıza hijyenden, ürün kalitesinden ve en makul fiyat ilkesinden asla taviz vermeden hizmet vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

  Bu küresel salgına karşı, devlet ve halkla dayanışma içinde olup üzerlerine düşen insani görevi yerine getireceklerini belirten Taşkıran, “ Biliyoruz ki her kriz beraberinde çözümleri de getirir. Yerel marketler( Şahmar, Öncümar, Soraçan, Sabahmar, Worldmar, Dünyamar) olarak devletimizin önerdiği çözümleri harfiyen uygulayacağız ve halkımızın bu süreçte bizden istediği hizmeti vereceğiz. Halkımızdan istediğimiz; bu kritik süreci hep birlikte atlatmaya çalışırken karaborsacılara, fitnecilere, yalan haber yayanlara,  halkın moralini bozmaya çalışanlara asla izin vermemeleri ve itibar etmemeleridir.” İfadelerini kullandı.

 Taşkıran şu ifadeleri kullandı: “Bilinsin ki yerel marketler( Şahmar, Öncümar, Soraçan, Sabahmar, Worldmar, Dünyamar) olarak önceliğimiz, halkımızın sağlığı ve hiçbir şekilde mağdur edilmemesidir. Bu doğrultuda; tüm şubelerimizi, depolarımızı dezenfekte ettik, personelimizi bu konuda bilinçlendirdik, her ürünün ulaşılabilir olmasını ve makul fiyatla alınmasını sağladık. Dünya genelli yaşanılan bu vahim durumdan fırsat devşirmek, haksız kazanç elde etmek yerel marketler olarak ilkelerimizle bağdaşmamaktadır. Çünkü Batman İl Ticaret Müdürlüğü ve yerel marketler olarak gücümüzü halktan alıyoruz, dolayısıyla halkın yanında olacağımızdan kimsenin en ufak şüphesi olmasın.” MEHMET EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *