image

Sorumluluk bölgesinde yer alan illerde enerji verimliliği ve tasarruf bilincini geliştirmek için çalışan Dicle Elektrik, özellikle ilkokullarda eğitim çalışmalarına ağırlık veriyor. 

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Batman İl Müdürü Yusuf Berus ve Müşteri Memnuniyeti Merkezi Müdürü Rıdvan Çatır, ildeki diğer görevlilerle birlikte Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol ve Gercüş ilçesine bağlı Kömürcü köylerinde okulları ziyaret etti. Dicle Elektrik yöneticileri burada öğrencilere “Enerjik Hikayeler” adlı hikaye kitabıyla birlikte kalem seti ve balon da dağıttı. 

10 BİN HİKAYE KİTABI DAĞITILACAK 

Okul ziyaretleriyle ilgili bilgi veren Dicle Elektrik Müşteri Memnuniyeti Merkezi Müdürü Rıdvan Çatır, enerji tasarruf bilincini çocuk yaşta insanlara kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Çatır, "Ziyaretlerimizde öğrencilere enerji verimliliğinin geleceğimiz için önemini anlatıyoruz, zira geleceği onlar inşa edecekler. 'Enerjik Hikayeler' kitabımız, bu konuyu çocuklarımıza, onların hoşuna gidecek şekilde anlatmayı hedefliyor" dedi. 

Batman İl Müdürü Yusuf Berus ise çocuklukta kazanılan iyi davranışların ve alışkanlıkların yetişkinlikte de devam ettiğine dikkat çekerek, “Ağaç yaşken eğilir. Biz bugünden yarına yatırım yapmak istiyoruz. Her bir ziyaret, geleceğin inşası için küçük de olsa bir katkı” dedi. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *