image

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberindeki kalabalık bir heyetle birlikte geçtiğimiz hafta 3 meclis üyesi ile birlikte HÜDA PAR'a katılan Batman'ın Gercüş Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan'ı ziyaret etti.

Şahin ve beraberindeki heyeti, belediye girişinde Başkan Özhan ve belediye çalışanları karşıladı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Özhan, çalışma ve projeleri hakkında Şahin'e bilgi verdi.

Başkan Özhan, Şahin ve beraberindeki heyete beldeyi gezdirerek yapacakları projeleri tek tek anlattı.

Ziyaretler esnasında esnaf ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan ve desteğinden memnun kalan Şahin, projelerle vatandaşın hizmetinde olacaklarını söyledi.

"HER ANLAMDA BAŞKANIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ziyaretler sonrasın belediye binasında basına açıklamalarda bulunan Şahin,  "Öncelikle Samir başkanımızın partimizi tercih etmesinden dolayı çok memnun olduğumuz ifade etmek istiyorum. Tekrardan kendilerine partimize 'hoş geldiniz' diyorum. Samir başkanımız imkânları olan başka partilere geçebilirdi fakat HÜDA PAR'ı, partimizi tercih etmesi bizleri sevindirmiştir. Biz de imkânsızlıklara, mesai kavramına takılmadan hizmet odaklı, insanı merkeze alan ve insanın huzurunu merkeze alan bir düşünceye de sahip olduğumuz için her anlamda başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İlk ziyaretimizi de bu amaçla gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

"BELDE HALKI HÜDA PAR'IN HİZMET ANLAYIŞINI GÖRECEKTİR"

Belde halkının HÜDA PAR'ın hizmet anlayışını göreceğini belirten Şahin, "İnsanlarımız en güzel hizmetlere layıktır. Hiçbir imkânsızlığa takılmadan elimizden gelen imkânları seferber etmeye çalışacağız. Allah'ın izniyle Kayapınar Belde halkı HÜDA PAR'ın hizmet anlayışını, hizmet farkını görecektir. Bundan sonra beldeye sık sık ziyaretler gerçekleştirip buradaki projelere katkı sunma adına Samir başkanın yanında olmaya çalışacağız. Belde halkı bu anlamda HÜDA PAR'ı yanında görecektir." dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *