image

Hafızlık Seviye Belirleme Başvuruları Başladı.  Batmanda sadece 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu tarafından proje okulu olarak eğitim veren okulda 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı için ihtiyaç olan Hafız Öğrenci için şimdiden başvurular alınmaya başlandı.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında erkek öğrenciler için ihtiyaç olan Erkek Hafızlık programına alınacak öğrencilerin belirleneceği hafızlık sınavı başvuruları başladı. 4. Sınıftan mezun olup 5. Sınıfa geçecek durumdaki erkek öğrencilerin 9 Mart-10 Nisan 2020 tarihleri arasında başvuru yapmaları ve 18 Nisanda yapılacak olan sınava katılmaları gerekmektedir. Bu yıl yapılacak olan sınavda Hafızlık Sınıfına Hak Kazanan tüm öğrencilere mp3 verilecek ve ilk beş dereceye giren öğrencilere 8 ay boyunca burs verilecek.

Bu sınavla belirlenecek öğrenciler arasından yapılacak olan mülakat ve 8 haftalık kurs/eğitim sonrasında en az 50 öğrenci 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulumuzda örgün eğitimlerini aksatılmadan hafızlık eğitimi alacaklar. HABER MERKEZİ 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *