image

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman Üniversite Koordinatörlüğünün düzenlemiş olduğu  “Batman Yöneticisi Gençlerle Buluşuyor” konulu konferansı Erkek Öğrenci Yurdunda yapıldı.

Yapılan konferansa Batman Valisi Hulusi ŞAHİN, TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet ONUTÇU ve gençlerin yoğun katılımı ile Batman Erkek Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi.

Konferans Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayıp,  TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet ONUTÇU’nun Selamla konuşması ile devam etti. Program akışının devamında ise Batman Valisi Hulusi ŞAHİN öğrencilerle sohbet tadında konuşmasını sürdürdü.

VALİ ŞAHİN;   Gençlik döneminde ki vaktin çok önemli olduğunu ve gençlerin üniversite zamanların da vakitlerinin bol olduğunu ve bu zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini, sosyal medyada değil de gerçek hayatta ki kişiler ile ikili muhabbetler kurarak faydalı şeyler konuşmaları gerektiğini vurguladı.

Her söylenen sözde veya okunan kitapta sorgulayan bir akıl ile hareket etmeleri gerektiğini ve ecdadının geçmiş tarihi ile övünmelerinin güzel olduğunu yalnız bunun üzerine “ben ne koyabilirim?” düşüncesi ile hareket etmeleri gerektiğini söyleyerek konuşmasını devam ettirdi. ŞEVKİ ASLAN

 

 

     

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *