image

Karşıyaka Mahallesi 335. Sokak üzerinde bulunan tek katlı evde yangın çıkması sonucu ev adeta küle döndü.

Yangın, sabah saatlerinde Naciye Taşan'a ait evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tek katlı evde odun sobasından çıktığı belirtilen yangın kısa sürede büyüdü. Bu esnada evin dışında olan Naciye Taşan, eve girmek isterken evin içinin dumanla kaplandığını gördü. Telaşla yangını söndürmek için eve giren Taşan, yanmaktan son anda kurtuldu. Çevre sakinlerinin bildirmesi üzerine yangın yerine itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede söndürülürken, evin bütün eşyaları yanarak adeta küle döndü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangınla ilgili itfaiye ekiplerince inceleme başlatılıp hasar tespit çalışması yapıldı.

Yangında tüm eşyaları yanan Naciye Taşan, 3 çocuğuyla birlikte sokakta kaldı. Büyük bir mağduriyet yaşayan Taşan, hayırseverler ve yetkililerden bir yardım eli bekliyor.

ÇARESİZİZ, SOKAKLARDA KALDIK

Taşan, "Sobamız odun sobasıydı. Evim yandığı sırada evde değildim. Eve geldiğimde kuruması için sobanın üstüne astığım elbiselerimizin yandığını gördüm. Alevler bir anda evin tamamını sardı. Az kalsın ben de dumandan zehirleniyordum. Evde de benden başka kimse yoktu. 3 çocuğum var. Evimizdeki her şey yandı, kül oldu. Şu anda sokakta kaldık. Hiçbir şeyimiz yok. Evimizdeki tüm eşyalarımız yandı. Bazen gelinlerimin, kızlarımın evine gidiyorum. Çaresiziz, sokaklarda kaldık. Hayırseverlerden ve yetkililerden Allah rızası için yardım bekliyorum." diye konuştu. AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *