image

Esnaf Belediyeye Tepkili
Yoğun kar yağışıyla birlikte çarşı merkezinde kar temizliği yapılmadığından dolayı esnaftan Belediyeye tepki geldi.
Belediyenin mahalle ve trafiğin yoğun olduğu bazı caddelerde henüz iş makineleri tarafından temizleme ve tuzlama çalışmasına başlamaması nedeniyle ulaşımda sıkıntılar yaşanıyor.
Kar yağışı cadde ve sokaklarda kar yığınlarının oluşmasına neden olurken yürümekte bile güçlük çekilen bazı yollarda buzlanma meydana geldi.
Kayganlaşan yollarda yayalar ve araçlar zaman zaman zor anlar yaşıyor.
İşyerlerini açan esnaf ise belediyenin kar temizlime vazifesini yapmaması üzerine hem kendi dükkânlarının önünü hem de caddeyi temizlemek zorunda kaldı.
"BELEDİYENİN ÇALIŞMA EKİBİ YOK"
Belediyenin yapması gereken kar temizleme çalışmasını kendilerinin yaptığını belirten esnaf Hakkı Fırat, belediyenin halkın yoğun olduğu çarşı bölgesinde çalışma başlatması gerektiğini söyledi.
"BELEDİYENİN YAPMASI GEREKENİ BİZ YAPIYORUZ"
Belediyenin kaldırımlarda kar temizleme çalışması yapmadığı için temizliği kendilerinin yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen bir diğer esnaf Mehmet Şirin Dündar, "Belediyenin yapması gerekeni biz yapıyoruz. 'Vatandaş kaymasın' diye kar temizliyoruz. Müşterilerimiz rahat bir şekilde işyerlerimize gelebilmesi için buraları temizliyoruz. Bir an önce yollara tuz dökülmesi ve yolların temizlenmesi gerekiyor. Belediyeden bunu istiyoruz." diye konuştu. İLKHA 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *