image

Türkiyenin dört bir yanından gelen 100 genç Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Üniversite Koordinatörlüğünün bir haftalık 7.Aksiyon Akademi kış kampı için Kahramanmaraş’da buluştu. Kamp’a Batman Üniversitesi öğrencileri de katılarak kardeşlik ortamının artmasına vesile oldu. 
Bu kamp kapsamında gençlere bir hafta boyunca Kur’an-ı Kerim dersleri başta olmak üzere dini, ilmi, sosyoloji, tarih, felsefe, genel kültür, diksiyon ve sosyal medya alanlarında, Türkiyenin uzman konuşmacıları tarafından konferanslar verildi. Aksiyon Akademi de konferanslar’a paralel olarak gençler için havuz, kayak, şehir gezisi ve masa tenisi gibi sosyal aktiviteler de düzenlendi. 
Kamp’a TÜGVA Genel Başkanı Enes EMiNOĞLU, Eski Başbakan Danışmanı Mustafa ŞEN, Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Selim CERRAH, TRT Dış Yayınlar Daire Başkan Yard. Serdar AYDIN gibi birçok ünlü isim de katıldı.
Kamp’ın son günü gençler birbirlerinden ayrılacağı için hüzün vardı. Gençler birbirleri ile musaffahalaştıktan sonra kamp sona erdi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *