image

Çamlıca Mahallesi 2454 Sokak üzerindeki 2 katlı bir binanın giriş katında kiracı olan 23 yaşındaki Şehmus Özdemir’in evinde dün gece bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Evde bulunan Özdemir yangını söndüremedi. Özdemir’in evindeki yangın, komşularının haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangının neden çıktığı bilinmezken yaklaşık bir ay sonra düğün için hazırlık yapan Özdemir’in aldığı tüm eşyalar ise yangın nedeniyle kullanılmaz hale geldi.

Eşyaları yanarak mağdur olan Özdemir, evlilik için hazırlık yaptığını, bir ay sonra ise düğün yapmayı planladığını söyledi. Yanan evde çeyizleri ve eşyalarının olduğunu ifade eden Özdemir, pazarcılık yaparak evlenme hayaliyle yıllarca biriktirdiği eşyalarının yandığını belirterek yetkililer ve hayırseverlerden yardım çağrısında bulundu.

 “ALDIĞIM TÜM EŞYALAR YANDI”

Özdemir, "Dün gece evde yangın çıktı, evlilik hazırlığı yapıyordum. Allah’ın izniyle bir ay içerisinde evlenecektim. Aldığım tüm eşyalar yandı, çok mağdur oldum. Çok sıkıntı yaşıyorum. Belediyeden, valilikten, iş adamlarından Allah rızası için bir yardım istiyorum." dedi.

“ALLAH RIZASI İÇİN BU ÇOCUĞU YARDIM EDİN”

Özdemir’in büyük bir mağduriyet yaşadığını vurgulayan Halime Kızar, “Evimizi kiraya vermiştik. Kiracımızın evliliğine bir ay kalmıştı. Evlilik için aldığı tüm eşyalarını eve yerleştirmişti. Yangın nedeniyle tüm eşyaları yandı. Allah rızası için bu çocuğu yardım edin. İş adamlarından, belediyeden bu çocuğa yardım yapılmasını istiyoruz. Çocuğun babası yoktur. Evin geçimini kendisi yapmaktadır.” ifadelerini kullandı. İLKHA

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *