image

Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, kent içindeki hafriyat ve inşaat atıklarının kontrollü bir şekilde toplanması ve depolanması için hafriyat firmaları temsilcileriyle bir araya gelerek sürecin nasıl işleyeceğine ilişkin bilgilendirme yaptı.  

Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Recep Kavuş’un Belediye Meclis Salonunda bilgilendirme yaptığı toplantıya Belediye Zabıta, Bilgi İşlem, İmar ve Fen İşleri Müdürlüklerinin yetkililerinin yanı sıra hafriyat taşıma işiyle uğraşan firma temsilcileri katıldı. 

Toplantıda zorunlu hale gelecek olan; hafriyat toprağı, inşaat atıkları taşıma izin belgesi, atık taşıma kabul belgesi ve tüm atıkların belediyenin belirlediği döküm alnına taşıma zorunluluğu hakkında sektörde çalışan katılımcılara bilgilendirme yapıldı. 

Temel kazı hafriyatına başlamadan önce yapılacak işleyişi slayt gösterimi eşliğinde tek tek sıralayan Kavuş, Batman Belediyesi olarak Hafriyat Taşıma İzin Belgesi olmayan firma ve tüzel kişilerin kesinlikle bu işleri yapmasına müsaade etmeyeceklerini ve bu konuda kararlı olduklarını söyledi. ŞEVKİ ASLAN

 

Description: https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *