image

Basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Peygamber Sevdalıları Platformu, 12 Nisan’da gerçekleşecek büyük kutlu doğum mevlidi konusunda bilgilendirmede bulundu.

Dün saat 10.00’da Van Kahvaltı Salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri 12 Nisa’da gerçekleşecek Batman Kutlu Doğum Mevlidiyle ilgili açıklamalarda bulundular. Platform Dönem Sözcüsü Molla Beşir Şimşek, dünden itibaren Batman genelinde cd dağıtımına başladıklarını, amaçlarının 70-80 bin civarında cd dağıtmak olduğunu belirterek tüm Batmanlıları kutlu doğuma davet etti.

Worldmar Önünde Halkımıza Gül Dağıtacağız

Her sene Nisan ayında peygamberin kutlu doğumunu Peygamber Sevdalıları Platformu olarak tertip ettiklerini söyleyen Şimşek, “Bu sene de 12 Nisan’da tertip edeceğiz. Kutlu doğum etkinliklerinden asıl amacımız halkımızı peygamber aşkıyla bir araya getirmektir. Onun rehberliğinde insanlık kurtuluşa ermiştir. Her kesimden insanların onun sevdasında kenetlendiğini görmek mutluluk verici. Bu düzenlenen program şahadet getiren her Müslüman’ın programıdır. Sadece Peygamber Sevdalıları Platformunun değil. Halkımız kutlu doğuma her sene kat kat teveccüh gösteriyor. Bu hayırlı hizmetten değerli basın mensuplarından da destek bekliyoruz. Yarın saat 13.00 da World Mar önünde halkımıza gül dağıtımı yapacağız.” Dedi.

Halkımız O’nun Sevdasıyla Kenetleniyor

 “Eşsiz Önder Hazreti Muhammed” ismiyle bu yılki kutlu doğum etkinliğini tertip edeceklerini belirten Şimşek,”Biz inanıyoruz ki onun rehberliği insanlığa kurtuluştur. İnsanlık onu kazandığı zaman her şeyini kazanmıştır. Kaybettiği bütün değerlerini kazandığını biz görüyoruz. Bizleri birbirimize bağlayacak yegâne ortak noktamızın Resulullah s.a.v. olduğuna inanıyoruz. Çalışmalarımızda peygamber efendimizden bahsettiğimiz zaman halkımızın ellerini yüzlerine götürerek salavat çektiklerini görüyoruz. Mevlit alanında her kesimden insanın sadece onun sevdasıyla kenetlendiğini görüyoruz. “ ifadelerini kullandı

Halkımıza Minnettarız

 

 Batman halkının kutlu doğum etkinliğine her yıl daha çok  ilgi gösterdiğini söyleyen şimşek, “Resulullah’ın sevdasını birbirimize anlatmak, onu birbirimize öğretmek, aşılamak, onun yolunu, onun rehberliğini birbirimize anlatmanın en doğru yol olduğuna inanıyoruz. Bu amaç doğrultusunda bu tür etkinlikleri tertipliyoruz. Her ne kadar Peygamber Sevdalıları Platformu olarak tertip ediliyorsa da bu hepimizin programıdır. Halkımızın kutlu doğuma her yıl daha fazla teveccüh gösterdiğini görüyoruz, bu manada halkımıza minnettarız. “ dedi. Vedat Aydın

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *