image

Batman Düşünce Ve İnanç Özgürlüğü Platformu saat 13.00’te Eski havaalanı kavşağında bulunan Demir Petrolde yaptığı basın açıklaması sonrası mazlum İdlib halkına ulaştırılmak üzere 2 tır yüklü ihtiyaç malzemesi gönderdi.

Batman Düşünce Ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Ramazan Çelikal yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi. “Dokuz yıldır Zalim Esed Rejiminin saldırılarından kaçarak Suriye’den Türkiye sınırına yığılan ve hayatını çadır kamplarda sürdürmeye çalışan mazlumlar ordusuna maalesef yenileri eklenmeye devam ediyor.

Artık dayanılmaz görüntüleriyle karşılaştığımız ve sınır bölgelerine sığınan İdlib halkına bir nebze olsun elimizi uzatmak amacıyla iki haftadır Batman IHH, Batman Kızılay ve Yedi Başak Derneği’nin başlatmış olduğu yardım kampanyasına Batman’da Platformumuz olarak verdiğimiz destek sonucu 2 tır yükü malzemeyi bugün elhamdülillah yola çıkarıyoruz.

Ağırlığı un olmak üzere barınma malzemesi ve kışlık giyimden oluşan bu iki tırla yetinmeyi düşünmüyoruz. İnşaallah bu kampanyamızı devam ettirerek Batman’ımızdan desteğimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Çünkü öyle görülüyor ki bu iç yakan tablo artarak devam edecektir

Batman halkına bu anlamlı yardımda göstermiş oldukları ilgiden ve destekten dolayı Platformumuzun tüm bileşenleri adına tekrardan teşekkür ediyor, başta Suriye’deki mazlumlar olmak üzere dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahibi tüm halklara sıkıntılarının sona ermesi için Rabbimize niyazda bulunuyoruz”   

İdlib'e Platformumuz olarak göndereceğimiz yardımlar için bugün saat 13.00'te Eski havaalanı kavşağında bulunan Demir Petrolden yapacağımız basın açıklaması metni ekte sunulmuştur.

Hayırlı çalışmalar diliyoruz.”  AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *