image

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Ömer METE, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutan Vekili, ilgili Kamu Kurum Yöneticileri ve Batman Yeşilay Şubesi Başkanı katıldı.


Vali açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; İl Sağlık Müdürlüğü’nden görevli Sosyolog Mehmet Erdem’in uyuşturucu ile mücadele kapsamında İlimizde yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından bir sonraki dönemde yürütülecek çalışmalar ele alınarak görüşüldü.


Batman’da uyuşturucu kullanımı ve satışına karşı ilgili kurumların koordineli bir şekilde azim ve kararlıkla mücadele ettiğini belirten Vali, İlimizdeki metruk binaların büyük oranda yıkıldığını, okulların çevrelerinde denetimlerin artırıldığını ve okullarda kamera sisteminin büyük oranda tamamlanarak kent güvenlik sistemine entegre edildiğini belirterek, il merkezinde ve ilçelerde kamuya açık parklara kamera takılması konusunda ilgili kurumlarca gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. HABER MEKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *