image

Batman Gültepe Mahallesi’nde yapımı süren   Petrol City AVM ve Yaşam Merkezi’nin Yönetim Kurulu Başkan, yardımcı ve üyeleri yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya gelerek, inşaat süreci, gelinen aşama ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

5 Ocak 2020’de yapılan kongre sonucu seçilen Petrol City AVM yeni Başkanı Aydın Keleş, Başkan yardımcıları Hüseyin Yıldırım, Orhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri basınla bir araya geldi.

Kaba İnşaatı 10 Güne Kadar Bitecek

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Petrol City AVM yeni Başkanı Aydın Keleş, AVM’nin hızlı gelişimi değişen yeni yönetimi bildirmek amacıyla basın davetinde bulunduklarını belirtti. Açıklamasında Keleş, “Petrol City Alışveriş Merkezi Batman’ımızın en güzide, en büyük yatırımlarından biri durumundadır. Şu anda inşaat süreci çok hızlı ilerliyor. Özellikle son bir ayda inşaat sürecini çok hızlandırdık. Kaba inşaatı 10 güne kadar bitmiş olacak. Bir taraftan da elektrik, mekanik, dış cephe ve çatı işlemleri de devam ediyor. Tabi herkes merak ediyor. Ne zaman bitecek? Ne zaman açılacak? Aslında bizim planlamamız bu baharda açmaktı. Ancak 2019’un ekonomik şartlarından dolayı, inşallah bu senenin mayıs veya haziran ayında bitirmeyi planlıyoruz. Muhtemelen Eylül ayında bir daha ötelememek kaydıyla açılışını yapacağız. “

İnşaat Şekillenirse Kiralama Hızlanacak

Keleş açıklamasında; “Fakat bir ihtimal, kiralamanın da iyi gitmesiyle birlikte ki, inşaat şekillenince kiralama çok daha hızlanacak. Mayıs- Haziran’a yetiştirebilir, kiracıları da o ayda açmaya ikna edebilirsek daha erken bir açılış da söz konusu olabilir. Ama inşallah Eylül’de açmayı planlıyoruz” dedi.

5 Ocak’ta da   olağan kurullarını şirket olarak yaptıklarını hatırlatan Keleş, “Sağ olsunlar, arkadaşlar yönetim kurulu başkanlığına da beni getirdiler. 5 Ocak’tan itibaren oranın yönetim kurulu başkanlığını ben devraldım. Bu süreci kendim yürüteceğim” Dedi.

Batman’a yatırım yapmamış ulusal markaları getireceklerini aktaran Keleş, “JLL isimli yabancı bir kiralama firmasıyla anlaştık. Onlar kiralama kısmıyla ilgileniyor. Daha önce Batman’a gelmeyen markaları getireceklerini söylediler. Bununla ilgili bilbordlara reklam asılacak. Alışveriş merkezimizde yaklaşık Bin 500 veya 2 Bin arası bir istihdam olacak.” Dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *