image

Batman Gercüş İlçesi Çiçekli (Şıferê) köyünden İTTİHADUL ULEMA Üyesi Molla Ali Altun'un yeğeni olan ve ailesiyle birlikte İstanbul'da ikamet eden Emrullah Altun'a (24) geçtiğimiz ekim ayında ilik kanseri teşhisi konuldu.

Geçen hafta kan değerlerinin düşmesiyle Özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Altun'un tedavisi sürüyor.

Durumu ağırlaşan ve oldukça takatsiz kalan Altun, sadece mama ile beslenirken sadece annesiyle görüştürülmesine izin veriliyor.

Hastalığını öğrendikten sonra iman ve tevekkül örneği göstererek sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Altun, şu ifadeleri kullandı:

"Ey Gönül! Olmadı mı? 'nasip değilmiş' de. Talip ol rızaya, tevekkül et, kaderi gör, aşkla yönel Yüce Mevla'ya… Allah ile olduktan sonra ölüm de ömür de hoştur."

Altun'un ailesi ve yakınları tüm Müslümanlardan dua talebinde bulunurken Amcası Molla Selami Altun ise şu paylaşımlarda bulundu:

"Değerli arkadaşlarım, hastamızın durumu ciddiyetini koruyor. Bilinci yerinde ve hiçbir zaman durumundan şikâyetçi değil, hep Allah'a hamd ve şükrediyor. Bugün onunla konuştum, dualarınız için hepinize müteşekkir. Herkesten helallik diliyor ve son olarak annesine şunu söyledi; 'Anne! Ben, hiç ölümden korkmuyorum. Elhamdülillah hata hariç bilinçli olarak günah işlemedim yine de Allah'ın beni affetmesini diliyorum.' Rabbimden ümit kesilmez, Şafi ismiyle şifa verir inşallah."

Öte yandan, özel bir yurtta Kur'an-ı Kerim hocalığı yaptığı belirtilen Altun'un öğrencileri de onu ziyaret edip dua ediyor. (İLKHA)

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *