image

Batman’ın Gercüş ilçesinde de ilçe yöneticisi Gökhan Tan, yıl içerisinde 145 kilometrelik hat bakımının yanında onarım, yenileme ve trafo güçlendirme çalışması yapılan köyleri ekibi ile birlikte ziyaret etti. 

HEDEF BİLİNÇLENDİRME VE SAĞLIKLI İLETİŞİM 

Dicle Elektrik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile EPDK’nın da üzerinde hassasiyetle durduğu tüketicilerin bilinçlendirilmesi ve sağlıklı iletişim kanallarının oluşturulması faaliyetleri kapsamında sürdürdüğü bu ziyaretler sırasında abonelerle sağlıklı iletişim kurmanın yanında bilinçlendirme konularında hassasiyet gösteriyor.

Bu çalışmaların gerçekleştirildiği ilçelerden Gercüş’te şirket yöneticisi Gökhan Tan, ziyaret ettiği belde ve köylerdeki vatandaşlara bu güne kadar yaptıkları çalışmaları anlatırken, kayıt dışı elektrik kullanımının zararlarını anlatıyor. 

İSRAF VE KAYIT DIŞI KULLANIMA DİKKAT ÇEKİLDİ 

Son olarak Kayapınar beldesinin yanı sıra Geçit ve Yamanlar köylerini ziyaret eden Tan, vatandaşların ve muhtarlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Samir Özhan’ı da ziyaret eden Tan, bu ziyaretlerinde bölgenin elektrik şirketi olarak abonelerin sorunlarına her zaman duyarlı olduklarını ve bu kapsamda 2019 yılında önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini aktardı. Vatandaşlardan kış mevsimi ile birlikte sorunlara neden olabilecek olası israf ve kayıt dışı elektrik kullanımı konusunda duyarlı olmalarını isteyen Tan, tüm iletişim kanallarının açık olduğunu, isteyen herkesin günün 24 saati kendilerine rahatlıkla ulaşabileceklerini bildirdi. AHMET KÖLGE

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *