image

Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, Asri Mezarlıkta ada bazlı çalışmalarda defne açık yeni alanlar oluştururken, altyapı çalışmalarıyla da yağmur suyu giderleri için çalışma başlattı. Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, Batman genelinde bulunan 5’i defne kapalı toplamda 11 mezarlıktaki çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. 

Batman’ın en büyük mezarlıklarından biri olan Asri Mezarlıkta çalışma yürüten ekipler, yağan yağmur sularının mezarlıklara zarar vermemesi için altyapı çalışmasına devam ediyor. Mezarlıkların yeşillendirilmesi, defin işlemleri, taziye evleri, kaldırım çalışmaları, ağaçlandırma çalışmalarında hedefledikleri program ve projeleri her geçen gün yenileyen ekipler, Asri Mezarlıkta çalışmalarını sürdürüyor. 

Defin hizmetlerini ücretsiz bir şekilde sunan Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, yakınları vefat eden vatandaşlarımız için şehir içi ve şehir dışına cenazenin taşınması, yıkanması, kefenleme, defin işlemi, taziye evi tahsisi, mezar taşı, briket ve mezar hazırlama işlemleri de yine Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştiriliyor. MEHMET TAHİR AKGÜL              

 

Description: https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *