image

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin’in ağabeyi Şehmus Şahin (55), tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri'nde akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

9 çocuk babası olan Şahin, 28 Şubat ve FETÖ yargısı mağduru olarak yıllarca cezaevinde kalmıştı. Şahin'in kardeşi Ahmet Şahin de cezaevinde yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Şahin’in cenazesi Diyarbakır’da yapılan işlemlerin ardından konvoy halinde memleketi Batman'a getirildi. Erköklü (Ermiye) Mahallesi mezarlığına getirilen Şahin’in naaşı Erköklü Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından yakınları ve sevenleri tarafından salâvatlar eşliğinde gözyaşları arasında defnedildi.

Cenaze merasimine; HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları, bölgenin kanaat önderleri ile âlimler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Şahin’in ailesi ve sevenlerinden oluşan kalabalık bir kitle katıldı.

Şahin ailesi, taziyeleri merkez Bayındırlık Mahallesi Cizre Caddesi’nde bulunan Fekiye Teyra Taziye Evi'nde kabul ediyor. İLKHA

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *