image

Dernek Başkanı ve aynı zamanda Ziyagökalp Mahallesi Muhtarı olan Masum Padir tarafından karşılanan Durmaz, derneğin çalışmaları ve mahalle sorunları hakkında bilgi aldı. Ziyarette konuşan Durmaz, parti olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ve  vatandaşların dile getirmek istediği hususlar konusunda onların sözcüsü olmaya devam edeceklerini vurguladı.

"HALKA EFENDİ OLMAYI DEĞİL HİZMETKAR OLMAYI HEDEFLİYORUZ"

Halkla içiçe olduklarını ve çıkar beklemeksizin çalıştıklarını dile getiren Durmaz, "Hizmet anlayışımız, sürekli sahada bulunmayı ve karşılık beklemeden çalışmayı gerektiriyor. Biz halka efendi olmayı değil hizmetkar olmayı hedefliyoruz. O yüzden sahadayız, çalışmalarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etmeyi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

"HALKIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTECEK ÇÖZÜMLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Mahallelerdeki sorunların çözümü için başlattıkları proje ile ilgili de konuşan Durmaz, "Merkeze bağlı mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmeye ve çözümün sağlanabilmesi adına işi takip etmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Siyasi partilerin, sürekli sorumluluk duygusuyla hareket edip halkın menfaatine olan hususlar için çalışmalar yürütmeleri gerekiyor. Hamd olsun bizler bu anlayışı bir prensip haline getirmişiz. Bunun gereğini ilk günden beri yerine getiriyoruz. Allah’ın izni ve inayetiyle, ilkelerimizden ve istikametimizden ödün vermeden gayretli ve ihlaslı çalışmalarımızı arttırarak halkımızın yaşam kalitesinin yükselmesine vesile olacak çözümler üretmeye devam edeceğiz." dedi. 

Padir ise yerel sorunların çözümü konusunda göstermiş oldukları hassasiyet için HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini ilettikten sonra ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu. AHMET KÖLGE

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *