image

Geçtiğimiz Pazartesi günü ikindi saatlerinde balık tutmak için Batman Çayı'na giren Süleyman Çelik'in (19) arama çalışmalarına 6'ncı günde de devam ediliyor.
Olay, 6 gün önce Batman merkeze bağlı Bıçakçı (Kerikê) köyü mevkiinde Batman Çayı'nda meydana gelmişti.
Gencin bulunması için jandarma, polis, AFAD, Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekipleri ve vatandaşlar seferber olurken 112 Acil Servis ekipleri olayın yaşandığı bölgede hazır bekletiliyor.
Sabahın ilk saatlerinde Bitlis Tatvan Dalgıç Polis Ekipleri, AFAD ekipleri, Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı Dalgıç Ekipleri, jandarma ekipleri ile vatandaşlar birlikte arama çalışmalarına devam ediyor.
Yaklaşık 15 kilometrelik alan boyunca Batman Çayı'nda arama yapan ekipler; su üstü, su altı ve kıyı boyunca arama çalışmalarının yanı sıra dron ile de arama yapıldığı öğrenildi.
BATMAN ÇAY'I KENARINDA AİLENİN ÇARESİZ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR
AFAD yetkilileriyle yaptığımız görüşmede, "Şimdiye kadar yapılan çalışmalar sonuç vermedi. Arama çalışmalarımız Balpınar Köprüsüne kadar da devam etti. Hem su üstü hem de kıyı taraması yapıldı. Bugün de jandarmayla beraber çok geniş kapsamlı bir kıyı taraması yapacağız. Bizim ekipler dalgıç ekipleriyle beraber su üstü taramasına gidecekler. Şüphelenilen yerlerde de dalış yapılacak. Baraj suyu kapatılmış, su fazlada değildir. Umudumuz bir an önce bulunmasıdır. Bugün ağırlığı kıyı taramasına vereceğiz." ifadelerine yer verildi.  MEHMET TAHİR AKGÜL

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *