image

Vali Hulusi ŞAHİN’in eşi İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Görevlisi Ebru ŞAHİN  okulu ziyaret ederek, projede görev alan öğretmen ve projeden faydalanacak öğrencilerle bir araya gelerek, yürütülecek çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundular. 

Gönüllük esasına dayalı yürütülecek çalışmaların önemine değinen Bayan ŞAHİN, “başarılı öğrenci olduğu zaman çevrede, mahallede, okulda ve ailede ciddi bir farkındalık oluşuyor. Bir çocuk okuyarak bir yerlere geldiği zaman çevresinde örnek teşkil ediyor, bu durum herkes tarafından takdir ediliyor ve önemseniyor. Bizim için de bu önemli. Karatay Ortaokulumuzda başarı elde edebilirsek, güzel dönüşler alabilirsek aslında biz sadece öğrenciyi değil aileyi, çevreyi ve mahalleyi de kurtarabiliriz. Öğrencilerimizin aileleri ile sağlıklı iletişim kurarak çok ciddi bir farkındalık yaratabiliriz. Bazen küçük bir dokunuşla çok güzel bir yol kat edebiliriz. Bu durumunda çevrede çok önemli değişimler yaratacağımıza inanıyorum.” diye konuştu. 

8. sınıf öğrencilerinden 60 öğrencinin faydalanacağı proje kapsamında, öğrencilere eğitim-öğretimin yanında ihtiyaç duyulan her türlü alanda rehberlik yapılacak, öğretmenler öğrencileri evlerinde ziyaret ederek öğrencilerle vakit geçirilmesi sağlanacak, akademik başarının önündeki engeller ortadan kaldırılmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirilecek. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *