image

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Şimşek, beraberindeki heyetle birlikte Batman Umut Kervanının muhtaç aileler yararına "Muhtaçlara Umut Ol" temasıyla düzenlemiş olduğu kermesi ziyaret etti.

Kermes yetkilileriyle görüşen Şimşek, Umut Kervanının faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve kendilerini tebrik ettiğini belirtti.

Şimşek, "Batman Umut Kervanının açmış olduğu ‘Muhtaçlara Umut Ol’ kermesine biz de katıldık. Çünkü Batman Umut Kervanı sosyal açıdan birçok önemli işleri gerçekleştirmekte ve takdir edilecek faaliyetleri sürdürmektedir." dedi.

Kermesin sosyal bir proje olduğunu belirten Şimşek, "Özellikle muhtaç ve fakirlere yönelik yapılan kermes takdir edilmesi gereken sosyal bir projedir. Bütün kardeşlerimizin, hemşerilerimizin bu tür kermeslere ve yardım etkinliklerine iştirak etmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Biz de HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Teşkilatı olarak bu kermese iştirak ettik. Amacımız fakir ve muhtaç insanlara bir nebze de olsa katkı sunmaktır. Kermes gerek yemek olarak gerekse de diğer ürünler açısından zengin bir menüye sahip, çeşit çok. Batman Umut Kervanı, çalışanlarına ve gönüllülerine teşekkür ediyoruz, Allah hayırlarını artırsın, çok güzel bir proje." ifadelerini kullandı.  İLKHA

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *