image

Gür, Atatürk parkı yanında Umut Kervanı tarafından gerçekleştirilen kermeste stantları gezip, sohbet edip hayırlı işler diledi.

Çocuklara ve gençlere kitap hediye eden Gür, beraberindekilerle birlikte kermesten yemek yiyerek bağışta bulundu.

Yetim ve muhtaç ailelerin yararına böylesi bir kermesin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gür, Umut Kervanı ve ekibine teşekkür etti.

Umut Kervanı Genel Başkanı M. Ali Işık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Gür ve ekibine teşekkür etti.

Gür ve beraberindekiler buradan yöresel ürünler ve hediyelik eşya Fuarına geçti.

Burada katılımcı esnafla hasbihalde bulunup alışveriş yapan Başkan Gür, fuarlara ve böylesi festivallere her zaman destek verdiklerini belirterek “Rize’den Afyon’a, Trabzon’dan Manisa’ya, Erzurum’dan Adıyaman’a ve daha birçok şehrimize, yöremize ait ürünlerin burada pazarlanması, sergilenmesi çok anlamlı ve çok önemlidir. Envai çeşit ürün ve lezzetin bulunduğu ülkemiz bu anlamda da dünyanın gözbebeği niteliğindedir. Öncelikle bunca güzel nimeti bizlere bahşeden Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Bu nimetlerin ülkenin her köşesindeki insanımıza ulaşması ve tamamen yerli ürünlerin pazarda yer alması da bu pazarı daha bir anlamlı kılıyor, Organizatörleri canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca yöresel ürünlerin sergilenmesi de ayrı bir değer. Çok güzel ürünler var. Anadolu insanımızın ve esnafımızın da sıcakkanlılığı pazara ayrı bir değer katıyor. İnşallah biz bu şehri fuarlar ve festivaller şehri yapma konusunda azimle çalışmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *