image

Köy ve mahallelerin genel durumunu değerlendirmek ve köylerdeki kamu yatırımlarını görüşmek üzere 30 mahalle ve 69 köy muhtarının katılımıyla muhtarlar toplantısı, Kaymakam Osman BİLİCİ başkanlığında yapıldı.

Hükümet konağı konferans salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Osman Bilici, ilçe kurum yöneticileri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Osman BİLİCİ’nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; muhtarların görev ve sorumlulukları, köylerdeki altyapı-ulaşım-sağlık-eğitim hizmetlerinin durumu, KÖYDES ve Özel İdare bütçesinden köylere yapılan yatırımların görüşülmesiyle devam etti.

Toplantıda, muhtarların taşrada devletimizin gözü ve kulağı olduğunun altını çizen BİLİCİ; köy ve mahallerde tesis edilen huzur ve güvenin sürdürülmesi ile milli birlik-beraberliğin sağlanmasında muhtarların önemli rol oynadığını ve köprü vazifesi gördüğünü, muhtarların yeni yatırımların yapılması ve yapılan yatırımların korunması noktasında devletin gözü-kulağı olduğunu, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir ortamda hayatlarını sürdürmeleri ve eğitim-ulaşım-sağlık vs. hizmetlerinden maksimum düzeyde faydalanmaları için bütün imkanların seferber edileceğini ifade etti.

Konuşmanın ardından köylerin ve mahallerin sorunlarını dinleyen BİLİCİ, sorunların çözülmesi ve ihtiyaçların giderilmesi için ilgililere talimat verdi. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *