image

Toplantı Vali Şahin’in açılış konuşmasıyla başladı. 2019 yatırım projeleriyle ilgili bilgi veren Vali Şahin, 4 milyar civarı yatırım hedefleri olduğunu, bundan şimdiye kadar projelerin hayata geçmesi için 1.7 milyarın harcandığını söyledi.

Daha sonra Belediye adına söz alan Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Hedekoğlu projelerinden bahsetti. Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Hedekoğlu, özellikle şehrin su şebekesini yenilemek istediklerini belirtti.

BELEDİYE HİZMETTEN KAÇMAK İÇİN BAHANE ARAMAMALI

Burada söz alan Rektör Aydın DURMUŞ, belediyenin üniversiteye yeterli toplu taşıma aracı tahsis etmediğini belirterek eleştiride bulundu. Bunun üzerine Hedekoğlu ile Rektör Durmuş arasında kısa süreli bir polemik yaşandı.

Hedekoğlu’nun üniversite girişinde kimlik kontrolü yapıldığı için zaman kaybı yaşandığı eleştirisi üzerine konuşmaya müdahale eden Vali Şahin, belediyenin hizmetten kaçmak için bahane aramaması gerektiğini söyledi. Rektörlüğün kimlik kontrolü yapma zorunluluğu olduğunu belirten Vali Şahin, üniversiteye bir otobüsün daha tahsis edilmesiyle ulaşım sorununun çözüleceğini vurguladı.

HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *