image

Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Astan ve Mehmet Salih Çetinkaya Belediye sağlık merkezine ziyarette bulunarak çalışmalar konusunda bilgi aldı. Sağlık merkezini ve çalışmaları hakkında başkan yardımcılarına bilgi veren Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mahmut Çiftçi, diyetisyen ve poliklinik bölümlerinde günde yaklaşık 100 kişiye sağlık hizmeti verildiğini belirtti. Diyetisyene günde ortalama 50 kişinin geldiğini belirten Dr. Çiftçi, normal poliklinik ve diş polikliniğine ise ortalama 25’er hasta geldiğini söyledi.

Sağlık merkezine uğrayan vatandaşlara imkanlar ölçüsünde en iyi hizmetin sunulmaya çalışıldığını belirten Dr. Mahmut Çiftçi. laboratuvar ve eczane hizmetlerinin de sunulduğunu ifade etti.

Sağlık Merkezinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten Başkan Yardımcıları Ercan Astan ve Mehmet Salih Çetinkaya, “Belediye olarak amacımız imkanların verimli kullanılıp, halkımıza hizmet vermek olduğunu hatırlatarak: “Her şeyin başı sağlık. Bu nedenle görevinizin hassasiyetini biliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dediler. MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *