image

Geçtiğimiz günlerde Gercüş ilçesi Bağlarbaşı Mahallesinde, B.K. isimli kadın Hayri İlik'e ait kuyumcu dükkânından 16 bin lira değerindeki altın bileziği çalarak kayıplara karışmıştı.

Dükkânın güvenlik kamerasına yansıyan kadın yapılan ihbar sonrası Batman merkezde bir adrese düzenlenen operasyon ile yakalanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama, "Olayla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ve Gercüş İlçe Emniyet Amirliğimizin koordineli şekilde yapmış olduğu titiz ve çok yönlü çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şahsın bir bayan olduğu, hırsızlık anını görüntüleyen güvenlik kamerasından tespit edilmiştir. Güvenlik kameralarının detaylı incelenmesi sonucu kimliği tespit edilen şüpheli B.K. isimli şahsın aynı zamanda başka hırsızlık suçundan arandığı görülmüştür. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Gercüş İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerce şüphelinin yakalanmasına yönelik detaylı çalışmalar sonucunda, şüpheli şahsın Batman il merkezinde bir ikamette olduğu tespit edilmiştir. 2 Ekim 2019 günü şahsın saklanmış olduğu ikamete düzenlenen operasyon neticesinde B.K. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.  

Gözaltına alınan B.K. isimli bayan şahıs İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği belirtildi. MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *