image

Türkiye Aile Meclisi Batman İl Başkanlığı tarafından "Önce Aile" sloganıyla "İnsanlığın Son Kalesi Aileyi Diriltmek" çalıştayı yapıldı. Çalıştayda Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, Akademisyen Davut Okçu, Türkiye Aile Meclisi Batman İl Başkanı Muhammed Zeki Kurt ile Özgür-Der Batman Şube Başkanı Ramazan Çelikalp birer konuşma yaptı.

Özgür-Der Batman Şube Başkanlığı organizesinde gerçekleşen çalıştayda ilk olarak Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, bir konuşma yaptı.

Çevik, "Aileyi yıkma projesi küresel bir projedir. 8 milyar insanı 500 milyona indirmek için bir projedir. Giydiklerimiz, yediklerimiz, ilaç sanayi, feminist politikalarla ve eğitim politikalarıyla ailemize karşı bir savaş var. Bu savaşın adı aileyi yok etme savaşıdır. Toplumsal cinsiyet eşitliği okullarda, diyanette, milli eğitimde ve bütün her yerde içişleri bakanlığında uygulandı uygulanıyor. Geçtiğimiz ay kaldırıldı denildi YÖK de geri adım attı. Ama bu defa cumhurbaşkanlığının kalkınma planında var. Bunlara topyekûn olarak karşı çıkmamız lazım." dedi.

"İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KADININ HAKKINI KORUMUYOR BİLAKİS KADINI ÖLDÜRÜYOR"

"Her gün Türkiye'nin birçok bölgesinde cinayet haberlerini okuyoruz." Diyen Çevik, şöyle devam etti: "İstanbul Sözleşmesinin 6284 maddesine göre siz evden babayı uzaklaştırırsanız baba evine yaklaşamaz. Üst katta annesi babası orta katta kardeşi alt katta dükkânı var ama 500 metre yaklaşamaz. Bir de çocuğunu göstermezseniz bu adam ne yapar herhangi bir erkek sığınma evi de yok. İtibarı sarsılmış çocuğunu da göstermeyince başlıyor kayınvalidesinden kayınpederinden hanımına ve hatta kendi çocuğuna kadar öldürüyor. En son kendi canına da kıyıyor. Yasalar ailemizi ifsat ediyor. Onun için İstanbul sözleşmesi kadının hakkını korumuyor bilakis kadını öldürüyor." ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN MÜSLÜMANLAR OLARAK AİLEMİZ YOK OLMADAN BİRLİK OLMALIYIZ"

İstanbul sözleşmesinin temelinde ailesiz, cinsiyetsiz ve ahlaksız bir toplum oluşturmak olduğunu belirten Çevik, "FETÖ konusunda nasıl ki yöneticilerimiz 10 sene sonra uyandılarsa biz 10 yıl geçmeden şimdiden güzellikle uyarmamız lazım. Bu insanlığa karşı savaş, aileyi yok ediyor ve her gün ölümler var. Bu sözleşmelerin temeli de ailesiz, cinsiyetsiz ve ahlaksız bir toplum oluşturmaktır. Arkalarında uluslararası şer güçler var. Buna karşı bütün Müslümanlar olarak herhangi bir dernek, vakıf, sendika, parti, tarikat ve cemaat ayrımını yapmaksızın nasıl Filistin, Suriye ve başörtüsü gibi konularda birlik olduysak ailemiz yok olmadan da birlik olmalıyız." şeklide konuştu.

Çalıştay Akademisyen Davut Okçu, Türkiye Aile Meclisi Batman İl Başkanı Muhammed Zeki Kurt ile Özgür-Der Batman Şube Başkanı Ramazan Çelikalp'ın birer konuşma yapmasıyla son buldu. İLKHA

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *