image

Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi projesi' (PİKTES 2) kapsamında görev yapan Türkçe Öğreticileriyle yeni eğitim öğretim yılının ilk değerlendirme toplantısı yapıldı.

Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, Şube Müdürü Ömer ÇİÇEK, Koordinatör idareciler, proje kapsamın görev yapan öğretmenler ve Suriyeli gönüllü eğiticiler katıldı.

Proje kapsamında görev yapan öğretmenlere konuşan Mahmut KURTARAN: "Değerli öğretmen arkadaşlarım sizlerle yeni eğitim öğretim yılının ilk toplantısında bir araya geldik. Yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlar üstlendiğiniz bu önemli görevde artık tecrübe sahibi oldunuz. Gerçekten sizlerle çok güzel sonuçlar elde ettik. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz sadece Türkçe öğretmiyorsunuz aynı zamanda bu misafir çocuklarımıza rehberlik de yapıyorsunuz. Önümüzde bir kitap fuarı var 19-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek, sizden özellikle kitap fuarına misafirimiz olan Suriyeli çocuklarında katılımını sağlamanızı istiyorum." Dedi.

KURTARAN'ın konuşmasının ardından toplantı Şube Müdürü Ömer ÇİÇEK'in bilgilendirme konuşmasıyla devam etti. MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *