image

Atölyelerin boyanıp, araçların kendi hangarlarına girebilmelerine olanak sağlamak amacıyla yapılan isimlendirme çalışmalarıyla farklı bir görünüme kavuşan Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğünde binek araç, otobüs, kamyon, elektrik, iş makinesi, kaynak işleri birbirinden ayrılarak çalışmaların daha etkin ve hızlı bir şekilde yapılmasına imkan sağlıyor.
Yedek parça, madeni yağ deposu, lastik bakım atölyesi, yıkama ve yağlama servislerinde de değişime giden müdürlük, hizmetlerin aksamaması için çaba sarf ediyor.
Batman Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, önceliklerinin personelin güvenliği olduğunu ifade ederek: “Hiçbir şey bir insanın canından daha değerli değildir. Dolayısıyla personelimizin güvenli ve sağlıklı bir ortamda çalışması için bir yenileme çalışması gerçekleştirdik. Bizler her zaman ‘Önce İş Güvenliği’ diyoruz. Temiz, rahat ve güvenilir bir ortamda çalışmak personelimizin en doğal hakkıdır. Yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerinde bulundular. MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *