image

Köy ve köy altı yerleşim birimlerinde yol ve ulaşım hizmetlerinin rahat ve güvenli bir şekilde sağlanması için Özel İdare sorumluğunda bulunan 347 kilometresi asfalt olmak üzere toplam 679 kilometrelik köy ve köy altı yerleşim birimleri yol ağında stabilize yol çalışmalarının yanında BSK asfalt yol onarımı (kısmi kaplama-yama, tam kaplama) çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.
Kaymakam Osman BİLİCİ, Özel İdare Yol Onarım ekiplerimizce 347 kilometrelik köy ve mezralarımızın BSK asfalt yol ağında yapılan yol onarımı çalışmalarını yerinde inceledi.
Uzunçayır-Ortaca-Duygulu grup köy yolunun onarım çalışmalarını yerinde inceleyen BİLİCİ; Özel İdare sorumluluğunda bulunan 679 kilometrelik yol ağından 36 kilometresinin beton yol, 347 kilometresinin asfalt yol ve 296 kilometresinin ise stabilize ve ham yol olduğunu, köy ve köy altı yerleşim birimlerimizde yeni BSK asfalt ile beton yol çalışmalarının da devam ettiğini, ulaşım hizmetlerinde araç sürüş konforunu artırmayı da amaçladıklarını belirterek ekiplerin stabilize yol ile BSK asfalt yol onarım çalışmalarını Eylül ayının sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. MEHMET EMİN URAZ


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *