image

okulların çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında;  Hasankeyf İlçe Kaymakamı Haluk KOÇ başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

  Hükümet Konağı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; İlçe Kaymakamı Haluk KOÇ, Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Şirin BIÇAKÇI, İlçe Jandarma Komutanı Ömer SEYHAN, İlçe Emniyet Amiri V. Ramazan ŞAMLI, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan ÇİÇEK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali TANRIVERDİ, Milli Eğitim Şube Müdürü Hıfzullah KDCAMAN, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan KAHRAMAN, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve Okul Aile Birliği Başkanları katılım sağladı.

 Toplantıya katılım sağlayanlara hitap eden Kaymakam Haluk KOÇ, 2019-2020 eğitim-öğretim sezonun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Koç yaptığı konuşmada, “ Okul müdürleri, okul güvenliği için okullarda görevlendirilen polis ve jandarma personeli ile sürekli iletişim halinde olmalıdır. Okul servislerinin kontrolünü jandarma, emniyet görevlileri ile okul müdürleri ile oluşturulacak komisyon tarafından sık sık denetlemelidir. Hep beraber iyi bir koordinasyonla çalışacağız,” dedi.

Ardından gündemdeki diğer maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandıktan sonra toplantı sona erdi. MEHMET EMİN URAZ

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *