image

Vali Hulusi Şahin, Ilısu Baraj Gölü nedeni ile taşınacak olan İlimiz merkeze bağlı Çayüstü, Suçeken, Urganlı, Kılıç ve Kesmeköprü köylerinin yeni yerleşim yerlerinde incelemelerde bulundu.  Batı Raman'da yapılan yeni yerleşim yerine taşınmaya başlayan Çayüstü Köyü'nü ziyaret eden Vali, köy halkıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. İl Özel İdaresi tarafından köy yoluna yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceleyen Vali, köyün altyapı ve üstyapı sorunlarının en kısa zamanda giderileceğini belirtti. 

SUÇEKEN, URGANLI VE KILIÇ KÖYLERİNİN İMAR PROJELERİ TAMAMLANDI
İmar projeleri ve parselasyon işlemleri tamamlanan, ara yollarının açıldığı Suçeken, Urganlı ve Kılıç köylerinin Yeni Hasankeyf Karayolu güzergâhındaki yerleşim yerlerinde incelemelerde bulunan Vali, köy muhtarlarından vatandaşların en kısa zamanda inşaat çalışmalarına başlamaları gerektiğini belirterek,  evlerin bitirilmesiyle birlikte köylerin altyapı, üstyapı, yol ve içme suyu gibi hizmetlerin de İl Özel İdaresi tarafından en kısa sürede yapılacağını ifade etti.

Daha sonra Kesmeköprü Köyü için belirlenen yerleşim yerinde incelemelerde bulunan Vali,  yetkililere parselasyon ve proje çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması konusunda talimat verdi.

 AHMET KÖLGE



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *