image

İlk derste konuşan Dursun, Öğrencilere; hayal kurmanın, empati yapmanın ve hayatları boyunca hep hedeflerinin olması gerektiğini söyleyerek onlarla hasbihal etti. Oldukça verimli geçen derste ilk derslerine profesörün girmesine şaşıran öğrenciler, durumdan memnuniyetlerini dile getirdi.

Profesör Dursun'a eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK ise,” Bu gibi faaliyetlere önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini belirterek, öğrencilerimizi örnek şahsiyetlerle buluşturup, onların bilgi, birikim ve tecrübelerinden öğrencilerimizi istifade ettireceğiz” dedi.

DURSUN EĞİTİMCİLERLE DE BULUŞTU

Prof.Dr. Şemsettin Dursun, İlçede görevli öğretmenlerle bir araya gelerek konferans verdi. 29 Ekim İlkokulu/Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik-Demokrasilerde Hak ve Sorumluluk Konulu Konferans'a Kaymakam Osman BİLİCİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK, Şube Müdür Abdussamed ORAL, Okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. Konferansta, insanın erdemi, eğitim ve yaşam perspektifi üzerine bilgilerini aktaran Dursun yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek konferansı noktaladı. VEYSİ GÜLTEKİN

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *