image

Hükümet Konağı Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Osman BİLİCİ, İlçe Emniyet Müdürü Hayrullah ALTIPARMAK, İlçe Jandarma Komutanı Yrd. J. Yzb. Aybars HAYTA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK, şube müdürleri, okul müdürleri ve jandarma karakol komutanları katıldı.

BİLİCİ’nin 2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın kısa değerlendirmesiyle başlayan toplantı; güvenli okul-güvenli eğitim, her türlü bağımlılık ve uyuşturucu madde ile mücadele, okulların güvenlik kamera sistemi ve KGYS entegrasyonu, okul yolu ve trafik güvenliği, okul irtibat görevlileri, oyun ve eğlence salonlarının denetimi ile taşımalı eğitim hizmeti konularının görüşülmesiyle devam etti.
‘’GÜVENLİ OKUL GÜVENLİ EĞİTİM ‘’ toplantısından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK ve şube müdürü Bilgiye PALA okul idarecileriyle görüşüp okullardaki mevcut durum hakkında bilgi aldılar. Müdürü TOPRAK, okul idarecileri tarafından olumlu bir okul ikliminin yaratılmasının önemine değinirken yeni eğitim-öğretim yılındaki çalışmalar hakkında da okul idarecilerini bilgilendirdi.
MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *