image

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle Batman Gençlik Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette Durmaz’a HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Şimşek de eşlik etti.

Gençlik Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden Şerif Durmaz ve beraberindeki heyeti, merkezin müdürü Musab Baran karşıladı. Ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Baran, HÜDA PAR heyetine çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı.

Ziyarette, günümüz gençlerin yaşadığı sorunlar ve bu sorunların çözümü için atılması gereken adımlar konuşuldu.

Parti olarak gençler üzerinde hassasiyetle durduklarını, gençlere yönelik özel çalışmalarının olduğunu belirten HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz, her geçen gün genç neslin daha da uyuşturucu bataklığına saplandığını müşahede ettiklerini söyledi.

“DEĞERLERİNE BAĞLI BİR GENÇLİK YETİŞMİYOR”

Gençleri düştükleri kötü durumdan kurtarmak için çalışmalar yaptıklarını, her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Durmaz, “Parti ziyaretleri kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugünde Batman Gençlik Merkezini ziyaret ettik. Kurum müdürüyle görüştük, gençliği, gençliğin şu anki sorunlarını konuştuk. Gerçekten bugün gençliğimizin içinde bulunduğu durumla alakalı mustarip olduğu konular var. Özellikle değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmediğinden şikâyetçiyiz. Bizler bu manada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesi adına topluma dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.

“ GENÇLİK İÇİN UĞRAŞ VERECEĞİZ”

Batman’da yaklaşık 220 bin gencin olduğunu aktaran Durmaz, “İlimizin genç nüfusu çok fazla. Bu yüzden bizler de gençlere yönelik çalışmalar yapmaya, gençleri hayırlı ve doğru olana yönlendirmeye devam edeceğiz. Yaptığımız ziyaretler neticesinde bu husus ortaya çıkıyor; maalesef ilimizin bazı yerlerinde gençler uyuşturucu kullanıyor. Bu yüzden bizler de uyuşturucuya karşı tamamen mesafeli olan, uyuşturucunun zararlarının farkında olan bir gençliğin var olması için uğraş vereceğiz.” diye konuştu.

Gençlerin ilgiye, bilgiye ihtiyacının olduğuna işaret eden Durmaz şunları söyledi: “Bizler de bu manada gençleri yönlendirebilme adına, onların sorunlarına çare olabilme adına çalışmalar yapıyoruz. Gençlik kollarımız bu manada mahallelerde çalışmalar yapıyorlar, gençlerle bir araya geliyorlar, gençlerin sorunlarını da kendilerinden dinliyorlar. İnşallah biz de bu çalışmalarımızı sürdürerek gençlere dokunmaya devam edeceğiz. Peygamberimizin de tavsiye ettiği şekilde bir insana dokunmanın, topluma karşılıksız hizmet etmenin çok hayırlı bir iş olduğunu biliyoruz.”

“ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞMALAR YAPMAK ZORUNDAYIZ”

Genç nesil için projelerin üretilip, saplandıkları bataklıktan kurtarılmalarına yönelik adımların atılması gerektiğini vurgulayan Durmaz, “Bugün yolunu kaybetmiş, yanlışlara sapmış bir kesim varsa bizim onlar için bir adım atmamız gerekmektedir. Bu yüzden biz de bu çerçeveyle olaylara yaklaşıyoruz. Bir insanın hidayete ermesi, bir insanın doğruyu bulması o insan için dünya ve içindekilerden daha hayırlıdır. Ki bu da Peygamberimizin hadisi şerifidir. O yüzden sorunların çözümü adına çalışmalar yapmak zorundayız. Bizler yeryüzünde yaşanan sıkıntılara, problemlere karşı bir çözüm iradesi ortaya koyma adına duruşumuzu ortaya koymuşuz. Bizler inşallah bu minvalde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı. AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *