image

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 1.000’den fazla markanın katılımıyla gerçekleşen 27. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı -WorldFood İstanbul, 4-7 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenleniyor.

Batmanda üretimi yapılan Baniddo dondurmaları düzenlenen fuarda, ürünlerini dünyaya tanıtıyor. Batmanın tanınan markalarından olan Baniddo dondurmaları firma kurucusu Yahya Ezer yaptığı açıklamada; “27. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı -WorldFood İstanbul’a Batman ilimizde ürettiğimiz Baniddo dondurmaları olarak katıldık. 1996 yılında Batman’da üretim yapan bir dondurama firması ile ortaklık yaparak dondurma dünyasına girdik. 1997 yılında kendi dondurma üretim tesisini 200 m²  lik bir alanda kurup üretime başladık. Hedef olarak hep gelişmeyi ve büyümeyi ilke edinmiş Baniddo Dondurmaları 1998 yılında üretim tesislerini 450 m²  kadar büyüterek üretimine devam etti. Bugün burada düzenlenen 27. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı -WorldFood İstanbul’da Batmanımızın yerli üretimi olan dondurmamalarını dünyaya tanıtıyoruz.” Dedi.

BATMAN’DA BİR DONDURMA FABRİKASININ OLMASI MEMNUNİYET YARATTI

Fuarın yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Ezer: “Fuar çok yoğun geçti. Dünyanın her ülkesinde katılımcı ve ziyaretçiler vardı. Özelikle Batman’dan bir dondurma fabrikası olmasından memnuniyet duyuldu.” Dedi.

Fuar’da, sektörün ekonomisi derinlemesine ele alınarak gıda ve gastronomi alanında yaşanan en yeni gelişmeler, uluslararası rekabetteki son durum ve sektöre dair veriler dört gün boyunca gerçekleşen paneller ve konferanslarla ele alındı. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *