image

AK Parti Batman İl teşkilatı tarafından Milletvekili Ziver Özdemir’in ve İl Başkanı Akif Gür' ün katılımıyla İl Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
Burada konuşan Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti hükümetlerinin Batman’da önemli hizmetler yaptığını söyledi. 
’TPAO, TPİÇ, TEİAŞ VE TEDAŞ ile ilgili problemlerin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bizzat aktarılmış olup problemlerin çözümü için talepte bulunduklarını belirten Özdemir, ‘’TPAO ve TPIC’in petrol arama faaliyetleri sırasında ağır iş makinalarının Batman ve köylerin yollarına verdiği zararların giderilmesi ve hibe asfalt talebinde bulunulmuştur. Batman ek sanayii sitesinin enerji ve altyapı ihtiyacının karşılanması için görüşmeler yapılmış olup yatırım programına alınması talep edilmiştir.’’ dedi.
Beşiri cezaevi yapımının Aralık 2019’da tamamlanacağını ve Şubat 2020’de faaliyete gireceğini belirten Özdemir, 750-800 personelin istihdam edileceğini sözlerine ekledi.
200 yatak kapasiteli olarak yatırım programına alınan devlet hastanesinin 500 yatak kapasiteli olarak yatırım programına alınması için Sağlık Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı ile görüşmeler içerisinde olduklarını ifade eden Özdemir, sürecin takipçisi olduklarını kaydetti.
Özdemir, ‘’Mevcut hastanelerden birinin Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürülmesi Sağlık Bakanı ile yapılan görüşmelerde dile getirilmiş ve Batman hastanelerinin durumlarının yerinde görülmesi için Sağlık Bakanı Batman’a davet edilmiştir. 300 yataklı Kadın doğum Hastanesinin hızlı bir şekilde bitirilmesi ve Batmanlıların hizmetine sunulması için gerekli görüşmeler yapılmış olup süreç takip edilmektedir.’’ diye konuştu.
Batman’da uçak sefer sayılarının artırılması için girişimlerde bulunduklarını aktaran Özdemir, ‘  ’. 'Batman’da son günlerde Özellikle uçak seferleri ve sağlık yatırımları konusunda ‘Batman sahipsiz’ haberleri yapılmaktadır. Uçak sefer sayıları ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, THY Genel Müdürlüğü nezdinde görüşmeler yapılmakta, uçaklardaki yazılım güncellenme sorunundan sonra bu sorun ortadan kalkacaktır. Batman’ın kenar semtleri ile ilgili dile getirilen uyuşturucu madde kullanımı ile ilgili şikayetlerin takipçisi olacağız. Özellikle Sağlık Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı alımlarında para karşılığı işe alındığı iddiaları tarafımızca sıkça iletilmekte, bunları ihbar edilmesi, bizlere veya emniyet güçlerimize şikayet etmesi hususunda vatandaşlarımızın bizlere yardımcı olmalarını isteriz.’’ şeklinde konuştu.
İl Başkanı Akif Gür ise, “Ak parti bu milletin ve ümmetin gerçekten kabul olmuş duasıdır. Sömürü düzenine dünya beşten büyüktür diyerek karşı çıkan ırkçı siyonizme bir şamar atar gibi one minitue diyen ve bu uğurda mücadelesine devam eden, sadece Allahın huzurunda eğilen bir lidere ve yol arkadaşlarına diz çöktüremedikleri için adeta kuduruyorlar. her tür desise ve hilelere başvurarak bizi alt etmeye çalışıyorlar. Rabbime şükürler olsun ki onun izni ve milletimizin teveccüh ve desteğiyle her defasında duvara tosluyorlar. Biz bu anlamda ve gayede batman teşkilatı olarak biriz ve beraberiz. Menzile ulaşma anlamında liderimize yol arkadaşlığımıza yaraşır şekilde çalışmalara devam ediyoruz ve edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik şeytani fitne peşinde koşanlar, boşuna yorulmasın. buradan Allah’ın izniyle size ekmek çıkmayacaktır.” Dedi.
Gör sözlerinin devamında, “Bizim bu şer güçleriyle mücadelemiz kıyamete kadar sürecektir. Dün bu mücadeleyi Selahattin Eyyubiler, Selçuklular, Osmanlılar yürüttü. Bugün bu onur ve şeref Hamdolsun bize nasip oldu. Memleketimizi, burası vaadedilmiş topraklar diyen şeytani bir zihniyete sahip işbirlikçilere teslim etmeye hiç mi hiç niyetimiz yok. Sevgi kelimesinin arkasına sığınarak lgbti ilişkileri özendirmeye çalışan lut kavmi uzantılarıyla mücadele etmeye devam edeceğiz. Adı her ne olursa olsun milletimize diz çöktürmeye çalışan her yapıyla mücadele etmekte kararlıyız. Allah bize bu uğurda güç kuvvet versin. geçmişten bugüne Ak Parti çatısı altında bu uğurda samimiyetle gayrette bulunan, emektar, fedakar ve cefakar tüm teşkilat mensuplarımıza huzurlarınızda bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Toplantımızın memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *