image

Beşiri Umut Kervanı İlçe Temsilciliği kurban bayramı dolayısıyla onlarca yoksul ve muhtaç aileye kurban eti dağıtımında bulunduklarını açıkladı. Yardımla ilgili açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Beşiri İlçe Temsilcisi Rıdvan Üzümcü, “Beşiri'li hayırseverlerin bağış ve destekleriyle, yardım komisyonu üyesi kardeşlerimizin önceden tespit ettiği 40 aileye gönüllü üyelerimiz aracılığıyla kurban eti ulaştırdık. Özellikle bazı muhtaç ailelerimiz bayramdan bayrama kırmızı et yemektedirler. Birçok aile kurban eti ulaştırmamız için yolumuzu gözlemektedir. İnşallah bu organizasyonumuzla fakir ve muhtaç ailelerin yüzünü güldürmüşüzdür.” İfadelerini kullandı.

Umut Kervanı olarak sadece bayramlarda değil,  imkân buldukça muhtaçlara yardım ettiklerini söyleyen Üzümcü, “Beşiri Umut Kervanı olarak Beşiri’de hayırseverler ile muhtaç ve mağdur aileler arasında köprü görevi görüyoruz. Sadece bayramlarda değil, yılın diğer günlerinde de aktif olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gıda, giyim gibi temel ihtiyaçların yanı sıra maddi olarak da muhtaç ve mağdur ailelerimize desteklerimiz sürüyor. Hayırseverlerin destekleriyle Afrika, Yemen ve Filistin'e de kurban eti ulaştırdık.” Dedi.

İlçedeki hayırseverlerin desteğiyle çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Üzümcü, “Hayırsever halkımızdan ricamız desteklerini eksik etmemeleridir. Biz yoksullarla zenginler arasında köprü görevi görmeye devam edeceğiz. Desteklerini eksik etmeyen hayırseverlere teşekkür ediyoruz. ALLAH kendilerinden razı olsun.” Diye konuştu. AHMET KÖLGE

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *