image

Korik, Çamlıtepe ile Tilmerç Mahallelerini birbirine bağlayan ve araç trafiğinin yoğunluğunu azaltacak, trafiğe alternatif güzergah olan Sosin Caddesini ulaşıma kazandırmak için çalışmalarına bir hafta önce başlayan Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sosin Caddesinde asfalt öncesi zemin düzenleme dolgu çalışmalarına başladı.

Sosin Caddesinin yaklaşık bin 500 metrelik kısmının asfaltlayıp trafiğe kazandırılması için ön hazırlık çalışmalarına başlayan ekipler, 1 finişer, 2 silindir, 1 greyder, 6 kamyon ve 12 personel ile zemin düzenleme, dolgu ve PMT serim çalışmalarını yürütüyor.

Korik, Çamlıtepe ve Tilmerç Mahalle sakinleri, yolun daha önce olumsuz koşullar nedeniyle kullanılamadığını, olumsuz hava şartları nedeniyle sıkıntılar yaşandığını kaydederek : “Belediyemizin yapmış olduğu bu hizmet zaman ve ekonomik açıdan bizlere kolaylık sağladı. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yapmış oldukları alternatif yol arayışlarının yanı sıra hiç asfalt görmeyen yerlere asfalt götürerek zaman ve ekonomik yönden büyük katkı sağladıklarını ifade eden Batman Belediye Başkanı Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz da çalışmaların aralıksız sürdürüleceği mesajını verdi. |

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *