image

Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, devam eden yol onarım ve stabilize çalışmalarını denetlemek ve vatandaşlarla buluşmak üzere Yanıkkaya Köyü’nü ziyaret etti.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bilici, köy meydanında vatandaşlarla buluştu. Bilici, burada yaptığı konuşmada; devlet olarak birinci önceliğimizin vatandaşlarımızın huzur ve güveni olduğunu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde en ücra noktadaki vatandaşlarımıza kadar götürmeye devam edileceğini,  Şeyh Edebali’nin dediği gibi “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.” sözüyle devletin milletle güçlü olacağını,  makam ve şahısların geçici olduğunu, asıl olanın aziz milletimiz olduğunu belirterek vatandaşlarla hemhal olmaya devam edeceğini belitti.

Vatandaşlar da, ziyaretinden ve köye yapılan kamu yatırımlarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Bilici’ye teşekkür ettiler.

Bilici, Yanıkkaya Köyü’nde vatandaşlarla buluştuktan sonra Yanıkkaya Köyü ve bağlı mezralarında devam eden yol onarım ve stabilize çalışmalarını denetleyerek  incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

İncelemenin ardından Bilici, yürütülen çalışmaların bir an önce tamamlanması için yetkililere talimat verdi. ŞEVKİ ASLAN

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *