image

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bismil'e gelen HÜDA PAR heyeti, STK başkanları, kamu kurum-kuruluş yöneticileri, gazeteci ve Bismil esnafını ziyaret ederek, sorun, sıkıntı ve talepleri dinledi.
 Uyuşturucu, madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklara neden olan maddelerin kullanımının oluşturduğu toplumsal tehdide dikkat çeken HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz da, bu bataklığı kurutmak için kararlıkla mücadele edilmesi gerektiğini ifade etti.
Yılmaz, "Çocuklarımızı bu tuzaktan korumamız gerekir. Yapılan araştırmalar, uyuşturucu madde kullanım yaşının ilkokul dönemlerine kadar indiğini ve durumun giderek daha da kötüleştiğini gösteriyor. Ticareti yapılan, alınıp satılan sadece uyuşturucu madde değil, çocuklarımızın, gençlerimizin hayatı ve geleceğidir. Bismil'in her mahallesine, her sokağına ulaşarak, halkımızla ve gençlerimizle birlikte gözümüzden sakındığımız çocuklarımızı, evlatlarımızı ve kardeşlerimizi tehdit eden, onların bedenlerini ve hayatlarını zehirleyenlere, büyük bir kararlılıkla karşı çıkacağız ve bu bataklığı kurutmak için mücadele edeceğiz." dedi. İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *