image

Batman Belediyesi, İlan Reklam Vergisi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi gereken mükelleflerin faiz yükü ile karşılaşmaması için 2019 yılı 1. taksitlerini son ödeme günü olan 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitime kadar ödemeleri gerektiğini belirtti.

Vatandaşlara İlan Reklam Vergisi ile Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde her türlü ödeme kolaylığı sunulduğunun belirtildiği açıklamada ödemelerin Belediye Tahsilât Vezneleri, BASKİ Tahsilât Vezneleri, Halkbank, Yapı Kredi, Albaraka, Kuveyt Türk, PTT, İş Bankası, Türkiye Finans, Akbank, Vakıfbank şubeleri ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılabileceği açıklandı.

Belediyenin internet sayfasında https://webportal.batman.bel.tr/web/guest/70 linkinden de ödemelerin gerçekleştirebileceğinin altı çizilirken, bir sorun ile karşılaşılması halinde mükelleflerin Batman Belediyesinin İlgili birimlerine gelerek ya da 04882132759 (dâhili 1036) numaradan Batman Belediyesi'ne bağlı tahsilat şubelerine ulaşarak gerekli desteği alabilecekleri belirtildi. AHMET KÖLGE



0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *