image

Ulucami esnafı aylardır süren çalışmaların bitmemesinden yakınırken, gece yapılan çalışmalar esnasında spiral ile kesilen taşların tozları dükkânlarını toz içinde bıraktığını söyleyerek mağdur edildiklerini söylediler.

Gece esnaf kapalıyken yapılan çalışmalar esnasında çalışan işçilerin sorumsuzca çalışıp kendilerini mağdur ettiğini söyleyen esnaf satılamaz duruma gelen elbiseleri nedeni ile mağdur edildiklerini söylediler.

Aylardır iş yapamaz durumda olduklarını söyleyen esnaf Muhammed Tayyip Tay, “Mağdur ediliyoruz. 2 aydır sokağımız tahrip edilmiş durumda. Bu durum biz esnafları ciddi anlamda mağdur edip zarara uğrattı. Aylardır yaşadığımız bu mağduriyet yetmemiş gibi spiral ile kesilen taşların tozları tümüyle dükkânlarımıza girmiş. Eşyalarımız toz duman içinde kaldı. Şimdi bu iş midir? Gece esnaf kapalıyken bunu yapmışlar. Spiral ile kesilen çimento iç çamaşırlarına sirayet etmiş. Bu tozlar sıfır elbiselerden nasıl gidecek biz bunu nasıl vatandaşa satacağız. İstiyoruz mağduriyetimiz giderilsin.” Dedi.

Esnaf Adil Şenses ise, “Dün akşam çalışmadan dolayı spiral ile kesilen taşların tozları biz esnafları mağdur etmiştir. Elbise ve eşyalarımız toz duman içinde kaldı. Elbiselere sirayet eden bu tozları çıkarsak ta sıfır olarak vatandaşlara satamayız. Bu mağduriyetimiz giderilsin.” Dedi. AHMET KÖLGE

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *