image

Valiliğin destekleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan “2023 Batman Eğitim Akademileri” projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. İl Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Hulusi Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 


Programın açılış konuşmasını yapan Vali, “Amacımız İlimizde yapılan eğitim çalışmalarını disiplin altına alabilmek ve bir akademik mantık ve ciddiyet içerisinde kurumsal bir kimlik sağlamaktır. Aylık faaliyetler yapalım ve aylık faaliyetleri birer kitapçık şeklinde tüm öğretmenlerimize, ilgililere ve paydaşlarımıza gönderelim istiyoruz. Böylece öğretmenlerimiz ve paydaşlarımız kendi ilgi alanlarına giren faaliyetleri takip etsin. Hedefimiz, en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızın eğitimini daha sağlıklı, daha başarılı, daha bilimsel ölçeklerde yerine getirebilmektir. Bu akademilerimizin merkezinde öğretmenin eğitimi olacak. Umuyorum çok faydalı faaliyetler yapacağız. Bu hususta maddi ve manevi desteği sağlayacağız ve bütün paydaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” diye konuştu. 
Konuşmanın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE görevlisi Abdulgani Tatargan tarafından “2023 Batman Eğitim Akademileri” projesi kapsamında oluşturulan, Edebiyat Akademisi, El-Cezeri Akademisi, Kültür, Sanat ve Spor Akademisi, Mesleki ve Teknik Eğitim Akademisi, Öğretmen Akademisi, Ölçme ve Değerlendirme Akademisi, Özel Eğitim Akademisi, Veli Akademisi ve Yönetici Akademisi kapsamında yürütülecek çalışmalara ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. 

2023 EĞİTİM VİZYONU VE EĞİTİMDE DÖNÜŞÜM
Tanıtım toplantısı, Eğitim Yönetimi Uzmanı ve Akademisyen Prof. Dr. Servet Özdemir'in, “2023 Eğitim Vizyonu ve Eğitimde Dönüşüm” başlıklı yaptığı sunumun ardından sona erdi. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *