image

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle yeni seçilen köy ve mahalle muhtarları arasında, 2019 faaliyet dönemi için Kozluk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Vakıf Mütevelli Heyetinde görev alacak mahalle-köy muhtarları temsilcisi seçimi yapıldı.

 
Şehit Kaymakam Muhammet Fatih SAFİTÜRK konferans salonunda Kaymakam Osman Bilici’nin başkanlığında gerçekleşen mütevelli heyeti üye seçimine, 30 mahalle muhtarı ve 69 köy muhtarı katıldı.  
Seçim öncesi muhtarlara seslenen Kaymakam Osman Bilici; ilçemizde sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında Kozluk SYDV’nin önemli çalışmalar yaptığını, yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında köprü vazifesi gören muhtarlarımıza önemli görevlerin düştüğünü ve hanelerin sosyal incelemesinde doğru bilgi vermeleri gerektiğini, sosyal devlet ilkesi gereği her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade etti. 
 
Yapılan seçimde SYDV mütevelli heyeti üyeliğine; Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Sabahattin Avcı muhtarları temsilcisi, Tuzlagözü Köyü Muhtarı Eyüp Çelikoğlu ise köy muhtarları temsilcisi olarak seçildi.
 
Seçimin ardından  Bilici, vakıf mütevelli heyeti üyeliğine yeni seçilen muhtarları tebrik ederek başarılar diledi.
ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *