image

Hedef Kurs Merkezi düzenlediği ‘Sınava Doğru Süreç ve Motivasyon’ semineri ile öğrenciye yönelik etkinliklerine bir yenisini daha kattı.

Öğrencilere yönelik düzenlenen seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak Uzman Eğitimci Yılmaz Ovayolu katıldı. Öğrencilerin Sınav Stresi ve Motivasyon konuları hakkında detaylı görüş ve tecrübelerini aktaran Ovayolu, sınav süreci boyunca öğrenci motivasyonunun yüksek olması gerektiğini aktardı. Yaklaşık 2 saat konuşma yapan Uzman Eğitimci Ovayolu, öğrencilerle soru-cevap şeklinde sohbet etti.

Hedef Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Dişikırık, üniversite sınavı yaklaşırken öğrencilerin motive olması gerektiğini belirtti. Yaklaşan üniversite sınavlarında öğrencilerin süreci doğru tamamlaması ve motivasyonlarının yüksek olması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Dişikırık “Kültür Merkezi Konferans salonunda öğrencilere yönelik düzenlediğimiz bu etkinlikle sınava hazırlanan öğrencilerin süreci doğru yöneteceği ve motivasyonlarının yüksek olacağı kanaatindeyiz. Düzenlediğimiz seminer ile birlikte öğrencilere katkıda bulunmak istedik. Seminere katılan öğrencilere bilgi, birikim ve tecrübelerini aktaran Uzman Eğitimci Yılmaz Ovayolu’na teşekkür eder, öğrencilere başarılar dilerim” dedi. Seminer, Dişikırık’ın konuşmacı Ovayolu’na Petrol Pompası Maketi hediye etmesiyle son buldu. AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *