image

Batman İl Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini, uyuşturucu sattıkları iddia edilen 3 şüphelinin de gözaltına alındığını bildirdi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İlimizde bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çok yönlü ve titiz çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren Ö.Y. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. İşyerinden çalınan televizyon müştekisine teslim edilmiştir." denildi.

Yakalanarak gözaltına alınan şahıslardan Ö.Y isimli şahsın çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği kaydedildi.

Bir diğer açıklamada ise, "İlimizde durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta yapılan aramada; 100 adet ekstazi olarak bilinen uyuşturucu hap olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiştir. Ayrıca araçta bulunan 3 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır." diye belirtildi.

Gözaltına alınan 3 şahsın İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edileceği ifade edildi. MEHMET EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *