image

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla 17 Şubat'ta Türkiye genelinde düzenlenen Umre Ödüllü Siyer Sınavı'na katkı sunan başta İl Milli Eğitim Müdürü olmak üzere okul idarecilerine teşekkür mahiyetinde hediyeler takdim edildi.

Okulları ziyaret eden Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Nureddin Teymur ile Peygamber Sevdalıları Vakfı temsilcileri, gerek izin gerekse okulların tahsisi hususunda sınava katkı sunan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve okul idarecilerine teşekkür mahiyetinde çeşitli hediyeler verdi.

Konu hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, "17 Şubat itibarıyla Türkiye geneli yapmış olduğumuz O'nu Oku O'nu Yaşa temasıyla siyer sınavını gerçekleştirmiştik. Batman ili ve ilçelerinde özellikle sınav yaptığımız okulları ziyaret ettik. Ziyaretlerimizin ilkini Batman İl Milli Eğitim Müdürüne yaptık. Müdürümüze bir hediye takdim ettikten sonra sınav yaptığımız okulları ziyaret ettik, kendilerine ufak bir hediyemiz oldu. Siyer sınavına olan katkı ve emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettik. Batman geneli yaklaşık 200 kişi siyer sınavında dereceye girdi. Dereceye girenlerin ödüllerini de Allah kısmet ederse 7 Nisan'da İl Kültür Merkezine yapacağımız bir etkinlikle kendilerine takdim edeceğiz. Siyer sınavına giren veya katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.  İlkha

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *